site-ul nr 1 din România cu informații despre ochelarii Ray-Ban originali / despre raybanfun.com

Cumpara ochelari originali Ray-Ban

Ray-Ban Aviator

Ray-Ban Aviator

Ray-Ban Wayfarer

Ray-Ban Wayfarer

Cum puteti recunoste ochelarii originali Ray-Ban dupa bratele ramelorPosted: sâmbătă, 22 martie 2014 | | Etichete: , ,

Falsurile si copiile ramelor ochelarilor Ray-Ban devin din ce in ce mai bune, iar falsificatorii se straduiesc sa copieze cat mai exact detaliile de autenticitate ale produselor originale. Oricat de bune sunt insa copiile ramelor ochelarilor originali Ray-Ban, chiar si daca sunt identice, lentilele ochelarilor fake vor ramane tot..falsuri. Iar adevarata valoare a ochelarilor originali Ray-Ban este data de lentile, unele dintre cele mai performante de pe piata . Lentilele ochelarilor originali Ray-Ban sunt cele care si justifica pretul acestora, si nu in mod special design-ul ramelor. Oricat de mult ar incerca falsificatorii sa copieze ramele originale, replicare unor anumite detalii ar creste pretul copiilor si nu ar mai justifica producere acestora.

Un amanunt aparent minor pe care puteti sa il verificati atunci cand cumparati ochelari de soare Ray-Ban sunt bucatine de plastic de la varful bratelor, menite sa protejeze uechile. Diferenta o puteti observa si in imaginea de mai jos.


De asemenea, aceste <picioruse> de plastic difera si in ceea ce priveste forma lor - cele originale sunt desenate in asa fel incat sa urmeze in mod natural forma capului, in timp ce majoritatea celor false sunt drepte. Pentru detalii, vedeti imaginile de mai jos:


Mai multe detalii despre diferentele dintre ramele ochelarilor originali Ray-Ban si cele false gasiti pe socialphy.com

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...