site-ul nr 1 din România cu informații despre ochelarii Ray-Ban originali / despre raybanfun.com

Cumpara ochelari originali Ray-Ban

Ray-Ban Aviator

Ray-Ban Aviator

Ray-Ban Wayfarer

Ray-Ban Wayfarer

Modele vintage de ochelari de soare Ray BanPosted: luni, 19 august 2013 | | Etichete: , , ,

De-a lungul timpului, adica de prin 1937, au existat zeci daca nu chiar sute de modele de ochelari Ray-Ban, iar destul de multe dintre acestea au fost oprite de la comercializare dupa o perioada relativ scurta de timp.
Unele modele originale Ray-Ban au avut mai mult succes decat altele, ca de exemplu Aviator sau Wayfarer, devenite modelele-simbol ale brandului, iar altele nu s-au bucurat de prea mult succes.


Cu toate acestea modelele vechi de ochelari originali Ray-Ban, in special cele produse in perioada in care brandul era detinut de americanii de la Bausch & Lomb, inclusiv cele scoase din productie de ani buni, mai pot fi cumparate, pe internet, de pe site-uri de specialitate. Exista destule magazine online care comercializeaza ochelari de soare vintage, mai pe romaneste modele vechi de ochelari de soare, insa favoritul nostru este vintage-sunglasses-shop.com, acolo de unde am si ales pozele de mai jos cu modele vintage de ochelari Ray Ban. Pentru mai multe modele de ochelari Ray-Ban din perioada Bausch & Lomb intrati pe site-ul lor.

Ray Ban Air Boss
Ray Ban Dallas


Ray Ban Fashion Metal Style II
Ray Ban Undercurrent Metal


Ray Ban Wayfarer I
Ray Ban Wayfarer II
0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...