site-ul nr 1 din România cu informații despre ochelarii Ray-Ban originali / despre raybanfun.com

Cumpara ochelari originali Ray-Ban

Ray-Ban Aviator

Ray-Ban Aviator

Ray-Ban Wayfarer

Ray-Ban Wayfarer

Anunturi de vanzare sau cumparare de ochelari de soare Ray Ban second hand pe raybanfun.comPosted: marți, 16 octombrie 2012 | | Etichete: ,

In curand, vom lansa aici, pe raybanfun.com, site-ul numarul 1 al fanilor ochelarilor de soare Ray Ban din Romania, o rubrica de anunturi unde veti putea gasi oferte de ochelari de soare Ray Ban originali la mana a doua, accesorii originale second hand sau chiar lentile de ochelari de soare Ray Ban.

Produsele care vor putea fi gasite la aceasta rubrica vor putea fi oferite la vanzare numai de persoane particulare si nu vom accepta produse noi ( cu alte cuvinte, nu o sa fie un fel de okazii sau alt site de licitatii plin de fake-uri ).

Asadar, daca vreti sa va vindeti ochelarii de soare Ray Ban originali, daca aveti rame de ochelari Ray Ban sau lentile originale Ray Ban de la o pereche de ochelari care s-au stricat, le puteti vinde prin intermediul nostru.

Pana cand vom lansa rubrica de anunturi Ray Ban, va invitam sa ne trimiteti ofertele voastre pe adresa contact@raybanfun.com3 comentarii :

  1. Anonim spunea...
  2. As dori sa stiu unde pot gasi acest model de ochelar :Ray Ban Small Round 47 Diamond Hard

  3. raybanfun spunea...
  4. Anonim, modelul pe care il cauti tu este unul destul de vechi si produs intr-o serie limitata. De fapt, este un model produs inainte ca Ray Ban sa fie cumparata de firma italiana Luxottica. Il mai gasesti doar pe site-urile (in special americane) de ochelari de soare vintage, la mana a doua. Pretul orientativ este cam de 250 de euro.

  5. Unknown spunea...
  6. Am o pereche de ochelari ray ban rb 3497 de vanzare oferte 0755495453

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...