site-ul nr 1 din România cu informații despre ochelarii Ray-Ban originali / despre raybanfun.com

Cumpara ochelari originali Ray-Ban

Ray-Ban Aviator

Ray-Ban Aviator

Ray-Ban Wayfarer

Ray-Ban Wayfarer

Lentile de schimb pentru ochelarii Ray Ban originaliPosted: luni, 13 august 2012 | | Etichete: , , ,

Lentilele ochelarilor de soare originali Ray Ban sunt confectionate din sticla supusa unor tratamente speciale, iar acestea sunt rezistente la zgarieturi, ceea ce nu este sinonim cu incasabile. Din nefericire, se poate intampla ca lentilele sa se sparga sau sa se zgarie.
lentile ochelari Ray Ban


Dintr-un motiv sau altul, care noua momentan ne scapa, lentile de rezerva pentru ochelarii de soare Ray Ban sunt foarte dificil de gasit, chiar si pe Internet, chiar daca - veste buna pentru cei carora li s-au spart lentilele de la ochelari - cei de la Ray Ban produs si comercializeaza lentile de rezerva, precum cele din imaginea de mai sus.

Dupa cum spuneam insa, lentilele de rezerva nu se gasesc nici macar pe site-ul oficial Ray Ban, iar pentru a face rost de ele trebuie sa "insistati" destul de mult.

Deci, de unde poti cumpara lentile de rezerva pentru ochelarii de soare Ray Ban ?


O prima varianta, una cam complicata si destul de costisitoare pentru clientii din Romania este sa trimiti ochelarii la ateleriul de reparatii al celor de la Luxottica, dar pentru asta va trebui sa platiti, chiar mult daca nu aveti garantie sau aceasta a expirat. Amanunte despre procedura de trimitere a ochelarilor pentru reparatii gasiti aici.

O a doua varianta, una pe care noi o recomandam, este sa mergeti direct la magazinul de unde ati cumparat ochelarii si sa intrebati daca respectivul comerciant are lentile de rezerva. Chiar daca respectivul comerciant nu are asa ceva pe stoc, cu putina insistenta, il puteti convinge sa solicite in numele sau o pereche de lentile de rezerva, pe care, evident, sa o achitati voi. Este mult mai usor pentru un distribuitor sa obtina aceste lentile, pentru ca lucreaza direct cu producatorul. Dar trebuie ca magazinul respectiv sa fie distribuitor autorizat, ceea ce, in Romania, este greu sa gasiti.

O a treia varianta, si probabil cea mai la indemana, este sa cumparati lentilele de pe Internet. Dar si aici variantele sunt putine. Un site care vinde lentile de rezerva pentru ochelari de soare originali este eyewearrescue.com, site care insa nu vinde decat lentile pentru o gama restransa de modele de ochelari Ray Ban. Cel mai sigur este insa sa incercati pe site-urile mari de licitatii, pe ebay sau pe amazon. Aici veti gasi, cu putina rabdare, lentile de rezerva pentru aproape absolut toate modelele de ochelari de soare Ray Ban.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...