site-ul nr 1 din România cu informații despre ochelarii Ray-Ban originali / despre raybanfun.com

Cumpara ochelari originali Ray-Ban

Ray-Ban Aviator

Ray-Ban Aviator

Ray-Ban Wayfarer

Ray-Ban Wayfarer

Cât cântăresc ochelarii de soare Ray Ban ?Posted: miercuri, 1 august 2012 | | Etichete: ,

O intrebare venita pe mail, de la unul dintre cititorii blogului nostru, ne-a facut sa ne dam seama ca exista o modalitate simpla si la indemana, la propriu, de a testa o pereche de ochelari de soare Ray Ban.

Intrebarea era destul de simpla: "Cam cat de grea trebuie sa fie o pereche de ochelari Ray Ban originali ?". Dupa ce am verificat, sa spunem asa, direct la sursa, va putem oferi un raspuns simplu: "Ochelarii de soare Ray Ban originali trebuie sa fie foarte usori".

Pentru ca sunt facute din materiale de calitate, chiar si ramele ochelarilor de soare Ray Ban din metale sau aliaje nu trebuie sa cantareasca mai mult de cateva zeci de grame. Dar sa dam cateva exemple, in functie de modele.

Cel mai popular model de ochelari de soare Ray Ban, Aviator RB 3025, cantareste 31 de grame.modelul Ray-Ban Aviator Large Metal RB 3025 L0205 arista

Modelul Ray Ban Original Wayfarer cantareste 45 de grame, iar modelul New Wayfarer 33 de grame.

Mult mai usor este modelul Ray-Ban Top Bar RB 3183, care cantareste doar 22 de grame.

Printre cele mai usoare modele de ochelari de soare originali Ray Ban sunt Ray-Ban CL Carbon Lite RB 8305 - 15 grame, si Ray-Ban RB 3211 - 21 de grame.

Tinand in minte aceste repere, atunci cand cumparati o pereche de ochelari de soare Ray Ban, nu uitati sa verificati modelul respectiv - trebuie sa fie foarte usor. De obicei, falsurile sunt realizate din materiale inferioare din punct de vedere calitativ si deci cantaresc mai mult. Mai multe detalii despre cum puteti sa recunoasteti ochelarii Ray Ban originali gasiti aici.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...