site-ul nr 1 din România cu informații despre ochelarii Ray-Ban originali / despre raybanfun.com

Cumpara ochelari originali Ray-Ban

Ray-Ban Aviator

Ray-Ban Aviator

Ray-Ban Wayfarer

Ray-Ban Wayfarer

Dimensiuni pentru ochelari de soare Ray Ban AviatorPosted: sâmbătă, 11 august 2012 | | Etichete: , , , , , ,

Foarte important atunci cand va decideti sa va cumparati o pereche originala de ochelari Ray Ban este sa studiati cu atentie modelul care va place. Dupa cum va spuneam intr-un post anterior, si ochelarii de soare Ray Ban au dimensiuni diferite, iar diferitele modele de ochelari Ray Ban va vin mai bine sau mai putin bine in functie de forma si trasaturile fetei.

Un exemplu pentru a va arata cam care sunt diferentele dintre doua modele aparent identice de ochelari de soare Ray Ban am luat doua variante ale modelului RB 3025, Aviator, cel mai popular dintre ochelarii de soare Ray Ban. Este vorba despre modelul Ray-Ban Aviator Large Metal RB 3025 L0205 arista si despre modelul Ray-Ban Aviator Large Metal RB 3025 W3234 small arista.

dimensiuni ray ban aviator rb 3025


Ray-Ban Aviator Large Metal
RB 3025 L0205 arista
Ray-Ban Aviator Large Metal
RB 3025 W3234 small arista
latime: 138 mm latime: 132 mm
punte nazala: 14 mm punte nazala: 14 mm
inaltime lentila: 49 mm inaltime lentila: 47 mm
latime lentila: 58 mm latime lentila: 55 mm
lungime brat: 135 mm lungime brat: 135 mm
greutate: 31 grame greutate: 25 de grame
pret: 553 lei pret: 601 lei

Chiar daca, la prima vedere, cele doua modele par identice, dimensiunile celor doua modele de ochelari de soare Ray Ban sunt diferite. Primul model este mai recomandat celor care au fata mai lata, in special barbatilor, iar cel de-al doilea model este mai potrivit celor care au fata mai ovala, latimea fetei mai mica si in general fetelor. Diferentele sunt mici in ceea ce priveste dimensiunile, de doat cativa milimetri, dar efectul il veti sesiza cu siguranta daca veti proba cele doua modele. Diferentele de masuri ale ochelarilor Ray Ban Aviator RB 3025 le puteti observa cel mai bine din imaginea de sus.

De aceea, va recomandam ca, atunci cand cumparati o pereche de ochelari de soare Ray Ban online, sa fiti foarte atenti si la dimensiunile modelului respectiv.

Pentru alte informatii practice legate de ochelarii de soare originali Ray Ban va invitam sa consultati rubrica noastra de utile.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...