site-ul nr 1 din România cu informații despre ochelarii Ray-Ban originali / despre raybanfun.com

Cumpara ochelari originali Ray-Ban

Ray-Ban Aviator

Ray-Ban Aviator

Ray-Ban Wayfarer

Ray-Ban Wayfarer

Povestea ochelarilor de soare purtati de Audrey Hepburn in Breakfast at Tiffany'sPosted: duminică, 8 iulie 2012 | | Etichete: ,

Foarte multora dintre cei carora le plac ochelarii de soare Ray Ban, si aici ne referim in special la femeile care au suspinat cel putin o data in viata urmarind Breakfast at Tiffany's, prima imagine care le vine in minte atunci cand aud cuvantul Wayfarer este cea a personajului interpretat de Audrey Hepburn din filmul realizat dupa cartea scrisa de Truman Capote.


Genericul filmului Breakfast at Tiffany's / captura video

Comedia romantica Breakfast at Tiffany's a devenit unul dintre cele mai vizionate filme din istoria cinematografiei si este considerat si astazi una dintre cele mai bune comedii romantice realizate vreodata. Pelicula regizata de Blake Edwards a reusit insa ceva mult mai important si de mai mare impact decat sa intre pe un loc onorabil in istoria cinematografiei - si-a pus amprenta definitiv asupra modei si a lansat un stil feminin care, probabil, nu se va demoda niciodata.

Audrey Hepburn, considerata de multi cea mai eleganta femeie din toate timpurile, a impus, odata cu rolul sau din Breakfast at Tiffany's, doua fashion-icon-uri, ca sa le numim asa - rochia neagra semnata Givenchy si ochelarii de soare.

Ochelarii de soare purtati de Audrey Hepburn in film


Probabil ca ochelarii de soare Ray Ban Wayfarer nu ar mai fi fost atat de populari astazi daca nu ar fi existat filmul Breakfast at Tiffany's, si, contrat a ceea ce cred foarte multi, cei de la Ray Ban nu au facut nimic pentru a primi cadou un asemenea instrument de marketing. In realitate, ochelarii purtati de Audrey Hepburn in film nu sunt Ray Ban. Datorita designului asemanator, foarte multa lume a presupus ca acestia sunt Wayfarer, iar Ray Ban nu a avut decat de castigat de pe urma confuziei.

In realitate, ochelarii de soare purtati de Audrey Hepburn in Breakfast at Tiffany's sunt Manhattan by Oliver Goldsmith.

Anul trecut, pentru a celebra 50 de ani de la lansarea filmului, cei de la Oliver Goldsmith au reeditat modelul Manhattan.

Oliver Goldsmith Manhattan in Dark Tortoise
Oliver Goldsmith Manhattan in Dark Tortoise
VIDEO Breakfast at Tiffany's - celebra scena a vitrinei, in care Audrey Hepburn poarta rochia neagra si ochelarii de soare


0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...