site-ul nr 1 din România cu informații despre ochelarii Ray-Ban originali / despre raybanfun.com

Cumpara ochelari originali Ray-Ban

Ray-Ban Aviator

Ray-Ban Aviator

Ray-Ban Wayfarer

Ray-Ban Wayfarer

Diferente intre accesoriile Ray Ban originale si cele falsePosted: vineri, 6 iulie 2012 | | Etichete: , ,

Ca o completare la postul nostru mai vechi despre cum poti deosebi ochelarii Ray Ban originali de cei falsi, va mai aratam astazi cateva exemple practice care sa va ajute sa faceti mai usor diferenta.

Pe langa elementele de siguranta pe care le contin ochelarii in sine, va puteti da seama daca ochelarii sunt Ray Ban originali sau nu si daca verificati accesoriile care ii insotesc. Nu uitati, ochelarii de soare originali Ray Ban se vand numai cu accesoriile speciale, niciodata fara.

De exemplu, un element usor de verificat este ambalajul produsului. Diferenta se vede in culoarea cu care este imprimata sigla. De asemenea, ambalajul ar trebui sa aiba imprimat si un cod de bare pe el.Un alt element pe care il puteti verifica este manualul cu instructiuni de utilizare si intretinere care ar trebui sa insoteasca o pereche de ochelari de soare Ray Ban originali.


Un alt element care va poate spune cu siguranta ca ochelarii de soare nu sunt Ray Ban originali este aceasta. Ochelarii Ray Ban originali nu vin niciodata insotiti de asa ceva. Oricum, efortul celor care copiaza ochelarii originali trebuie apreciate - au adaugat un "element de siguranta" care nu exista in realitate :-)


Fotografiile sunt luate de aici, unde un american povesteste cum a reusit sa isi dea seama ca a fost pacalit cand a cumparat o pereche de ochelari de soare Ray Ban. Povestea lui are un happy-end, pentru ca atunci cand a mers sa ceara lamuriri comerciantului, si-a primit banii inapoi. Greu de crezut in Romania, nu ? Pe forum gasiti intreaga poveste, plus alte elemente care va pot spune daca ochelarii pe care i-ati cumparat sunt originali sau nu.

2 comentarii :

  1. Anonim spunea...
  2. Buna ziua. Am citit ca ochelarii wayfarer au balamalele bratelor din 7 componente. Exista si exceptii?. Va multumesc.

  3. Anonim spunea...
  4. In ultimul an, am cumparat trei perechi de ochelari de soare Ray Ban din trei locuri diferite. O perche din aeroportul din Amsterdam, una din aeroportul din Sao Paulo, Brazilia si una din aeroportul din Panama City.
    Etuiul nu pare din piele la nici o pereche, iar manualele de instructiuni sunt identice la toate trei perechile dar au alta adresa pentru Luxotica decat cea din imaginea afisata mai sus. Cine are dreptate?

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...