site-ul nr 1 din România cu informații despre ochelarii Ray-Ban originali / despre raybanfun.com

Cumpara ochelari originali Ray-Ban

Ray-Ban Aviator

Ray-Ban Aviator

Ray-Ban Wayfarer

Ray-Ban Wayfarer

Rame ochelari de vedere Ray Ban originalePosted: joi, 21 iunie 2012 | | Etichete: , , , , ,

Pe langa deja celebrii ochelari de soare, cei de la Ray Ban mai produc si o serie de rame de ochelari de vedere foarte elegante. In seria de rame de ochelari de vedere Ray Ban regasim si celebrele modele Aviator sau Wayfarer, in cele doua variante deja clasice - Original Wayfarer si New Wayfarer -, dar si modele de rame de ochelari speciale, care pot fi gasite numai pentru ochelarii de vedere.

Ca si in cazul ochelarilor de soare originali Ray Ban, ramele de ochelari de soare originale Ray Ban costa incepand de la 80 de euro si pot ajunge pana la peste 200 de euro.

Cateva exemple de rame de ochelari de vedere Ray Ban originale:

Rame ochelari Ray-Ban Aviator RX 6049 2500 gold Ray-Ban RB 5254 2144 havana

Ray-Ban RB 5257 5110 light yellow Ray-Ban RX 5269 2000 black

Ray-Ban New Wayfarer RX 5184 2000 shiny black Ray-Ban Original Wayfarer RX 5121 2000 black

Ray-Ban RX 5216 2012 dark havana Ray-Ban RX 5237 2479 black red

De unde cumperi rame de ochelari Ray Ban in Romania

Ca si in cazul ochelarilor de soare, nici ramele Ray Ban originale nu sunt usor de gasit in Romania, asta si pentru ca nu exista foarte multi distribuitori. De obicei, rame de ochelari Ray Ban se gasesc doar in magazinele mari de optica si doar in marile orase.

Varianta achizitionarii de pe Internet a ramelor de ochelari ramane cea mai la indemana pentru majoritatea romanilor, mai ales ca, in magazinele online, ramele de ochelari Ray Ban sunt mai ieftine decat in magazinele clasice.

drLentila.ro -  singurul site care vinde in Romania ochelari de soare Ray Ban originali a introdus, recent, si o oferta de rame de ochelari Ray Ban. Le ei pe site gasiti peste 100 de modele de rame de ochelari de vedere Ray Ban. drLentila.ro este site de incredere recomandat de raybanfun.com


misterspex - unul dintre cele mai bune, cunoscute si sigure magazine online de rame de ochelari si ochelari de soare originali din Europa. Cei de la misterspex detin site-uri in Marea Britanie, Franta, Spania, Suedia, Germania. Livreaza si in Romania, iar taxa pentru transport este de 11,30 euro. La ei gasiti, foarte probabil, cele mai multe modele de rame de ochelari Ray Ban de pe internet.

framesdirect.com - Magazin american, ceea ce il face, mai ales prin prisma taxelor de livrare, destul de scump pentru clientii din Romania. Taxa de livrare in Romania este de 39,90 euro, iar comenzile ajung in tara in mai mult de o saptamana.

selectspecs.com - site englez specializat atat in rame de ochelari cat si in ochelari de soare originali, livreaza si in Romania, insa taxele de livrare difera in functie de comanda si de adresa destinatarului ( oras, sat, etc).

amazon - de pe varianta franceza a site-ului puteti cumpara rame de ochelari originali Ray Ban, cu posibilitatea de a va fi livrati si in Romania.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...